FIZETÉS ÉS SZÁLLíTÁS

1. A Szolgáltató a megrendelt termékeket házhoz szállítja az ellátási területen belül.

2. Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi és a vételárat az átvételkor a szállítási díjjal együtt kiegyenlíti.

3. A megrendelésre kerülő termék/termékek ellenértékének megfizetésére több fizetési mód adott a Megrendelő részére, amik közül a megrendelés elküldése előtt a megfelelő rész kitöltésével választhat.. 

3.1. Készpénzes fizetés a futárnál
Kérjük a rendelés leadásakor jelezze, ha nagy címlettel szeretne fizetni, hogy a futárnál legyen megfelelő váltópénz.

3.2. Online bankkártyás fizetés
A Paylike által biztosított bankkártyás fizetés választásával Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a Paylike weblapjára irányítjuk, ahol a szolgáltató által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a Paylike fizetési oldalán a kártya számát, a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják.

3.3. Online SZÉP kártya elfogadás (OTP, MKB, K&H)
A SZÉP Kártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt a Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet SZÉP Kártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési oldalon a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják.
A Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

3.4. Bankkártyás fizetés a futárnál
A Megrendelőnek akkor van lehetősége a házhoz szállított ételeknek a futárnál lévő mobil bankkártya terminál segítségével a helyszínen kiegyenlíteni, amennyiben a kártyás fizetési igénye a megrendelés megjegyzés rovatban feltüntetésre került vagy azt a diszpécserünknek jelezte. A kiszállítást végző személy (futár) a kártyás fizetésnél a Megrendelőtől a kártyajogosultat ellenőrizheti, és ennek érdekében a Megrendelőtől fényképes igazolványt is jogosult elkérni. A Megrendelő címén a futárnál történő bankkártyás és/vagy Szép kártyás fizetési mód nem minden futárnál biztosított, és előfordulhat, hogy technikai probléma miatt a helyszínen a kártyával történő fizetés még sem lehetséges.

3.5. Szép kártyás fizetés a futárnál (OTP, MKB, K&H)

3.6. Átutalás céges ügyfeleknek
Átutalásos fizetés: ezt a fizetési módot 2023.01.01-től, csak a szerződött partnereink részére tudjuk biztosítani. Ilyen fizetési mód igénye esetén egy keretszerződés megkötése és a megfelelő számlázási és bankszámla adatok hiánytalan megadása szükséges. A keretszerződés megkötését követően a Megrendelő esetében az „átutalásos fizetési” mód aktiválásra kerül a rendszerünkben.

4. A megrendeléseket a Szolgáltató a honlapon közzétett feltételekkel teljesíti.

5. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató a Megrendelő által a megrendelés feladásakor megadott helyszínen teljesíti.

6. A Szolgáltató weboldalán található árak díja a csomagolás költségét is tartalmazza.

7.  Elfogadom, hogy a Pizza Veranda – Veranda Pékbolt Kft. 2316. Tököl, Mester utca 45. által a www.pizzaveranda.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a BIG FISH Payment Gateway Kft. (székhely: 1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.), mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre: név-előtag, vezetéknév, keresztnév, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, bankkártyaszám utolsó négy számjegye.
Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakciókhoz szükséges adatkommunikáció lebonyolítása a kereskedő és a fizetési szolgáltató rendszere között, a tranzakciók visszakereshetőségének biztosítása a kereskedő partnerek számára.

8. Vernada Pékbolt Szolgáltató Kft. a következő városokba szállít ki.

  • Tököl
  • Szigethalom
  • Szigetcsép
  • Szigetújfalu
  • Szigetszentmiklós